Direktlänk till inlägg 28 februari 2013
2 fransbröd
4 hårdkokta ägg
4 skivor rökt skinka
250g sparris på burk
250 g championer på burk
1 burk ananas
1-2 dl majonäs
grillkrydda
häll bort spat från ananasen och championerna, hacka alla ingredienserna mycket fint. Blanda i krydda sen majonäs, gröp ut franbrödet och häll i innehållet i röran. häll i en jelloring och låt stå i kylen minst 10 timmar. Dekorera med vindruvor,sallad, tomat gurka
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 | ||||||
|