Direktlänk till inlägg 18 februari 2013
Recept för 8 pers.
Dessa fyllda tomater är både goda och vackra att titta på! Kan serveras såväl varma som kalla!
Ingredienser
8 st tomater
6 st champinjoner
1 ½ dl 5% creme fraiche
1 dl finskuren gräslök
½ dl solrosskott
Instruktioner
1. Skär ett lock på tomaterna och gröp försiktigt ur köttet.
2. Hacka champinjonerna i små bitar och fräs dem tills de vätskat ur sig. Blanda med fraiche och gräslök.
3. Fyll tomaterna med röran, garnera med solrosskott och sätt på tomatlocken.
4. Tips! Tomaterna kan serveras varma. Värm i ugn 175 grader ca 15 minuter!
PPvärde: 0
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 | ||||||
|