Direktlänk till inlägg 7 oktober 2012
ingredienser:
225gram kavring
100gram smör
150gram creme cheese
2dl kesella
150gram rökt renstek (fanns ej så tog renskav)
2msk pepparot färsk riven
1,5 krm salt
75gram löjrom'
1,5 msk gräslök
Skär brödet i små bitar och kör den i matberedaren, häll i smält smör. Kör tills det bli finfördelat. tryck ut det i en form med löstagbar kant. Blanda cream cheese och kesella rör om och strimla rensteken och häll i smaksätt med salt och pepparrot. Häll de över botten. Granera med löjrom och persilja ställ kallt i minst 4 timmar eller över natten
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|