Direktlänk till inlägg 17 september 2012
Loaded Potato Skins 4 pers
2 bakpotatis
1 paket bacon
250 g riven ost (cheddar eller stark ost)
paprikapulver
Potatisen ska in i ugnen på 200 grader i ca en timme. Den ska bli något mjuk för sen ska den delas i två halvor och gröpas ur med några mm från skalet. Ställ in potatishalvorna i ytterliggare 5-7 min för att torka dem och att skalen ska bli lite krispiga.
Skär bacon i strimlor (jag tog färdiga tärningar) och stek på hög värme tills det blir knaprigt. Torka på hushållspapper.
Ta ut halvorna och fyll med baconbitarna, krydda med paprikapulver och strö över den rivna osten.
Gratinera 4-5 min eller tills osten börjat få färg.
Blue Cheese-dip 4 pers
2 dl gräddfil
100 g blå mögelost (finfördela)
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm salt
0,5 krm svartpeppar
Blanda allt till en dip!! En dip som oftast rekomenderas till Buffalo Wings, men det gick lika bra till detta!! Supergott!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|