Direktlänk till inlägg 11 april 2012
Varma Tunnbrödsrullar
Tillagning
100 g skinka, lufttorkad eller rökt
150-200 g riven parmesan
1/2 liten finhackad rödlök
1-2 tsk sambal oelek
ca 1 dl tjock yogurt
3 tunnbröd
Tärna skinkan riktigt smått.
Blanda den med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket
yogurt för att binda ihop röran. Bred röran på tunnbröden och rulla ihop
dom. Plasta in och lägg kallt ett tag så att röran stelnar lite. Skär i
bitar och ställ dem i en ugnsform.
Gratinera i 200°C i 5-6 minuter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|